ESET Internet Security 2 eszközre (hosszabbítás)

Article No.: eset_internet_security_2pc_hosszabbitas
ESET Internet Security 2 eszközre (hosszabbítás)
ESET Internet Security 2 eszközre (hosszabbítás)
Article No.: eset_internet_security_2pc_hosszabbitas
Bruttó ár: 18 834 Ft
Az ESET Internet Security hatékony védelmet biztosít azon felhasználók számára, akik a teljeskörű megoldást keresnek online életük, adataik védelmére.
Proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. Gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen. Tűzfala és innovatív megoldásai biztosítják a hálózatvédelmet és a netbankos tranzakciók biztonságát is. Lopásvédelmével és webkamera védelmével pedig a mobil eszközök speciáls igényeit is kielégíti.

Ezt az előfizetést akkor válaszd, ha a meglévő előfizetésed hamarosan lejár és kedvezményes áron meg szeretnéd hosszabbítani. Ha még nem rendelkezel ESET Home előfizetéssel, akkor az új termékek között böngéssz. A hosszabbításhoz meg kell adnod a régi előfizetés aktiváló kódját. Ha nincs meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.


A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.


Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Activation key

Please enter the unique activation key for your expiring (old) subscription, which contains 5x4 letters/numbers (e.g. AB12-CD34-EF56-GH67-IJ89).

Number of devices
Előfizetés:
Telepítés:
sixpayment