G DATA AntiVirus Business 1 éves előfizetés

Article No.: g_data_antivirus_business_1ev
G DATA AntiVirus Business 1 éves előfizetés
G DATA AntiVirus Business 1 éves előfizetés
Article No.: g_data_antivirus_business_1ev
Bruttó ár: 16 408 Ft
Vírusvédelem és kliensoldali tűzfal: a legfontosabb védelmi komponensek.
Teljes körű védelmi szoftver, mely a vírusvédelmet kliensoldali betörésvédelemmel és levélszemétszűréssel egészíti ki.

A G DATA CLIENT SECURITY a leghatékonyabb védelmet kínálja a kártevők minden fajtája ellen. Az integrált BankGuard Technológia, a magatartásalapú és a heurisztikus védelem pedig még magasabbra emeli a biztonság szintjét.

Hatékony kliensoldali tűzfal védelmet kínál a hackertámadásokkal szemben, a levélszemétszűrő pedig mentesíti a klienseket a kéretlen reklámlevelektől.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.


A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.


Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

G DATA subscription
Quantity discount:
Quantity
Discount
Product price
5+  db
-
16 408 Ft/db
10+  db
-2 413 Ft/db
13 995 Ft/db
25+  db
-5 126 Ft/db
11 283 Ft/db
50+  db
-7 841 Ft/db
8 567 Ft/db
sixpayment