G DATA Client Security Business 3 éves előfizetés

Article No.: g_data_client_security_3ev
G DATA Client Security Business 3 éves előfizetés
G DATA Client Security Business 3 éves előfizetés
Article No.: g_data_client_security_3ev
Bruttó ár: 40 612 Ft
Vírusvédelem és kliensoldali tűzfal: a legfontosabb védelmi komponensek.
Teljes körű védelmi szoftver, mely a vírusvédelmet kliensoldali betörésvédelemmel és levélszemétszűréssel egészíti ki.

A G DATA CLIENT SECURITY a leghatékonyabb védelmet kínálja a kártevők minden fajtája ellen. Az integrált BankGuard Technológia, a magatartásalapú és a heurisztikus védelem pedig még magasabbra emeli a biztonság szintjét.

Hatékony kliensoldali tűzfal védelmet kínál a hackertámadásokkal szemben, a levélszemétszűrő pedig mentesíti a klienseket a kéretlen reklámlevelektől.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.


A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.


Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

G DATA subscription
Quantity discount:
Quantity
Discount
Product price
5+  db
-
40 612 Ft/db
10+  db
-5 972 Ft/db
34 641 Ft/db
25+  db
-12 683 Ft/db
27 929 Ft/db
50+  db
-19 411 Ft/db
21 201 Ft/db
sixpayment