Panda Adaptive Defense 3 éves előfizetés

Article No.: panda_adaptive_defense_3ev
Panda Adaptive Defense 3 éves előfizetés
Panda Adaptive Defense 3 éves előfizetés
Article No.: panda_adaptive_defense_3ev
Bruttó ár: 89 599 Ft

Az Adaptive Defense védelmet jelent a vállalati hálózatára csatlakozó számítógépek, szerverek és laptopok számára, illetve védelmet biztosít azok ellen a blokkoló alkalmazások ellen, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.

 

A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.

 

Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Honlapunkon maximum 100 licensz-t tudsz rendelni. Amennyiben nagyobb licesszámban vásárolnál, kérjük hívj mnket a +36 1 273 0393-on vagy írj az info@telnetwork.hu -ra, hogy speciális, kedvezményes árat adjunk.

Quantity discount:
Quantity
Discount
Product price
1+  db
-
89 599 Ft/db
51+  db
-7 557 Ft/db
82 042 Ft/db
101+  db
-15 113 Ft/db
74 486 Ft/db
sixpayment