Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise 100 eszközre

Cikkszám: bitdefender_gravityzone_elite_security_100pc
Olcsó Antivirus! Avast, McAfee, ESET, Nod32, Kaspersky, Panda. Norton Antivírus Plus vírusirtó. 16
Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise 100 eszközre
Cikkszám: bitdefender_gravityzone_elite_security_100pc
Bruttó ár: 2 723 493 Ft
A Bitdefender Garvity Zone vállalati termékcsalád egyik legösszetettebb, legsokoldalúbb védelmet biztosító biztonsági szoftvere. A Hyper Detect hackerprogramok elleni védelem és integrált végponti sandbox mellett a gyanús tevékenységek észlelésében is fejlettebb, mint a Business Security, illetve a Business Security Advanced.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.


A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.


Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Eszközök száma
Előfizetés: