close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Telnetwork Team
2020.10.17 12:57
Nem akarsz kínlódni vele

Ha nem akarsz kínlódni a vírusirtód telepítésével, bízd csak ránk. A megrendelés után nem kell mást tenned, csupán adni egy listát a feltelepítendő gépekről és hátradőlni. Mi felmérjük a számítógépeket, letöröljük a régi vírusirtót, feltelepítjük az újat, átnézzük a programokat és szolgáltatásokat és annak megfelelően konfiguráljuk a rendszert.

Sőt! Ha tapasztalunk valamiféle problémát vagy lehetőséget látunk a számítógép gyorsítására, arról is riportolunk neked.

Telnetwork Team
2020.10.17 12:56
Áttérnél egy másikra

Alapvetően két oka lehet annak, ha valaki le akarja cserélni a meglévő vírusirtójat. Az egyik, ha csalódott benne. A védelem mellett bekúszott egy vírus és kisebb-nagyobb kellemetlenséget okozott, netán beszabadult egy kriptovírus és brutális kárt okozva rengeteg pénzt követelt. A másik, ha lejáratkor az derül ki, hogy a frissítés éves díja olyan összeg, amit már a cégvezetés nem tud vagy nem akar áldozni.

 

Telnetwork Team
2020.10.17 12:55
Hosszabbítanád a lejáró előfizetésed

Hamarosan lejár a vírusirtó előfizetésed és hosszabbítani szeretnéd? Esetleg időközben változott a gépek száma és hozzá szeretnéd igazíttatni az előfizetésed? Persze mindezt a lehető legolcsóbban és a lehető legkisebb macerával? Ne is menj tovább! Mi örömmel segítünk.

Telnetwork Team
2020.10.17 12:54
Új vírusvédelmet keresel

Hallottál az integrnetes veszélyekről. Aggasz a gondolat, hogy karnyújtásnyira vannak a vírusok, maware-ek, zsarolóprogramok és bármikor bekopogtathatnak hozzád? Valahogy biztonságban szeretnéd tudni a kedvenc képeidet, dokumentumaidat és szeretnél félelem nélkül élni az online világban? A legjobb helyen jársz! Mi segítünk kiválasztani, telepíteni és beállítani a lehető legjobb védelmet neked!

Telnetwork Team
2020.10.11 20:32
Vírusirtó szoftver kedvezmények

Akár otthoni, akár vállalati védelmet szeretnél vásárolni, mindenképpen érdemes vásárlás előtt egyeztetned egy olyan szakértővel, aki több vírusirtót is forgalmaz és szakértőként ismeri a lehetőségeket. Az egyeztetés során nem csak azt fogod megtudni, hogy melyik a legmegfelelőbb védelem számodra, hanem azt is, hogy milyen kedvezményeket, akciókat használhatsz ki, hjogy a lehető legolcsóbban juss a biztonsági szoftveredhez.