Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Telnetwork Team
2020.10.17 14:19
Havidíjas védelem a felhőből

Vannak olyan cégek, akiknek egyszerűen nem gazdaságos az éves előfizetésű vírusirtó vásárlás. Elsősorban olyan cégek, ahol az aktív védendő eszközök száma intenzíven változik év közben.

Ezekben az esetekben a holtidőben csak pénzkidobás a vírusirtó előfizetés. Sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb az időszakosan használt gépekre csak az aktív időszakban biztosítani a vírusvédelmet.

Nálunk több gyártó vírusvédelme is elérhető havidíjas előfizetéssel. Ha érdekelnek, kérlek hívj minket a +36 1 273 0393-as számon vagy írj nekünk az info@telnetwork.hu-ra. Kollégáink örömmel várják a jelentkezésed.

Telnetwork Team
2020.10.17 12:57
Nem akarsz kínlódni vele

Ha nem akarsz kínlódni a vírusirtód telepítésével, bízd csak ránk. A megrendelés után nem kell mást tenned, csupán adni egy listát a feltelepítendő gépekről és hátradőlni. Mi felmérjük a számítógépeket, letöröljük a régi vírusirtót, feltelepítjük az újat, átnézzük a programokat és szolgáltatásokat és annak megfelelően konfiguráljuk a rendszert.

Sőt! Ha tapasztalunk valamiféle problémát vagy lehetőséget látunk a számítógép gyorsítására, arról is riportolunk neked.

Telnetwork Team
2020.10.17 12:56
Áttérnél egy másikra

Alapvetően két oka lehet annak, ha valaki le akarja cserélni a meglévő vírusirtóját. Az egyik, ha csalódott benne. A védelem mellett bekúszott egy vírus és kisebb-nagyobb kellemetlenséget okozott. A másik, ha lejáratkor az derül ki, hogy a frissítés éves díja olyan összeg, amit már a nem tudsz vagy nem akarsz áldozni rá. Bármelyik okból szeretnél váltani, ne aggódj! Segítünk!

 

Telnetwork Team
2020.10.17 12:55
Hosszabbítanád a lejáró előfizetésed

Hamarosan lejár a vírusirtó előfizetésed és hosszabbítani szeretnéd? Esetleg időközben változott a gépek száma és hozzá szeretnéd igazíttatni az előfizetésed? Persze mindezt a lehető legolcsóbban és a lehető legkisebb macerával? Ne is menj tovább! Mi örömmel segítünk.

Telnetwork Team
2020.10.17 12:54
Új vírusvédelmet keresel

Hallottál az internetes veszélyekről. Aggaszt a gondolat, hogy karnyújtásnyira vannak a vírusok, maware-ek, zsarolóprogramok és bármikor bekopogtathatnak hozzád? Valahogy biztonságban szeretnéd tudni a kedvenc képeidet, dokumentumaidat és szeretnél félelem nélkül élni az online világban? A legjobb helyen jársz! Mi segítünk kiválasztani, telepíteni és beállítani a lehető legjobb védelmet neked!

Telnetwork Team
2020.10.11 20:32
Vírusirtó szoftver kedvezmények

Akár otthoni, akár vállalati védelmet szeretnél vásárolni, mindenképpen érdemes vásárlás előtt egyeztetned egy olyan szakértővel, aki több vírusirtót is forgalmaz és szakértőként ismeri a lehetőségeket. Az egyeztetés során nem csak azt fogod megtudni, hogy melyik a legmegfelelőbb védelem számodra, hanem azt is, hogy milyen kedvezményeket, akciókat használhatsz ki, hjogy a lehető legolcsóbban juss a biztonsági szoftveredhez.