Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Nem akarsz kínlódni vele

Telnetwork Team
2020.10.17 12:57
Nem akarsz kínlódni vele

Ha nem akarsz kínlódni a vírusirtód telepítésével, bízd csak ránk. A megrendelés után nem kell mást tenned, csupán adni egy listát a feltelepítendő gépekről és hátradőlni. Mi felmérjük a számítógépeket, letöröljük a régi vírusirtót, feltelepítjük az újat, átnézzük a programokat és szolgáltatásokat és annak megfelelően konfiguráljuk a rendszert.

Sőt! Ha tapasztalunk valamiféle problémát vagy lehetőséget látunk a számítógép gyorsítására, arról is riportolunk neked.

Más forgalmazók csak el akarják adni az előfizetést. nekik az a lényeg, hogy rendelj, fizess és utána hagyd őket békén. Nálunk merőben más a helyzet. Ha nem tudod, hogy a megrendelt vrusirtót hogyan telepítsd fel a gépeidre, hogyan állítsd be a központi menedzsment rendszert vagy hogyan engedélyezd a számlázóprogramot a tűzfalon, örömmel segítünk benne. Oké, igazad van. Van némi extra költsége. De ez a költség össze sem mérhető azzal a bosszúsággal, amit a telepítés és beállítás okozhatna ha nem vagy gyakorlott felhasználó.

Természetesen ezeket a szolgáltatásokat otthoni és vállalati előfizetésekhez egyaránt kérheted.

Telepítjük heletted az otthoni előfizetésed:

Ha nem akarsz kínlódni a vírusirtód telepítésével, bízd csak ránk. A megrendelés után nem kell mást tenned, csupán adni egy listát a feltelepítendő gépekről és hátradőlni. Mi felmérjük a számítógépeket, letöröljük a régi vírusirtót, feltelepítjük az újat, átnézzük a programokat és szolgáltatásokat és annak megfelelően konfiguráljuk a rendszert. Sőt! Ha kéred, informatikusként átnézzük a rendszert és ha tapasztalunk valamiféle problémát vagy lehetőséget látunk a számítógép gyorsítására, arról is riportolunk neked.

Telepítjük helyetted vállalati környezetben:

A telepítés vállalati környezetben megfelelő körültekintést igényel. On premise vagy felhős menedzsment, szükséges beállítások, speciális portok, protokollok kezelése nehzíti a bevezetést. Velünk könnyebb lesz az átállás. Ha igéneled, segítünk a vírusvédelmi rendszer kiválasztásában, tervezésében, az átállásban és a konfigurálásban is.

Ha a fenti szolgáltatásaink valamelyikére van szükséged, kérlek hívj minket a +36 1 273 0393-as számon vagy írj nekünk az info@telnetwork.hu-ra. Kollégáink örömmel várják a jelentkezésed.