Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Havidíjas védelem a felhőből

Telnetwork Team
2020.10.17 14:19
Havidíjas védelem a felhőből

Vannak olyan cégek, akiknek egyszerűen nem gazdaságos az éves előfizetésű vírusirtó vásárlás. Elsősorban olyan cégek, ahol az aktív védendő eszközök száma intenzíven változik év közben.

Ezekben az esetekben a holtidőben csak pénzkidobás a vírusirtó előfizetés. Sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb az időszakosan használt gépekre csak az aktív időszakban biztosítani a vírusvédelmet.

Nálunk több gyártó vírusvédelme is elérhető havidíjas előfizetéssel. Ha érdekelnek, kérlek hívj minket a +36 1 273 0393-as számon vagy írj nekünk az info@telnetwork.hu-ra. Kollégáink örömmel várják a jelentkezésed.

Vannak olyan cégek, akiknek egyszerűen nem gazdaságos az éves előfizetésű vírusirtó vásárlás. Elsősorban olyan cégek, ahol az aktív védendő eszközök száma intenzíven változik év közben. Összeszedtünk néhány ilyen esetet:

- Időszakos marketingkampányban 3 hónapra alkalmaznak értékesítőket, ügynököket. A notebook-okat csak a kampányban kell védeni, utána felkerülnek a polcra a következő kampányig, ami akár hónapok múlva is lehet.

- Szezonálisan műkdik a cég. Nyári szezonban legyártják a télre szükséges hólapátokat, azután bezár a cég tavaszig. A PC-k és notebook-ok az irodában maradnak kikapcsolva, csupán a főnök és az értékesítő dolgozik otthonról.

- Egy tipikus középiskola. A tanítási időszakban a pedagógusok bent is és otthon is teljes erővel dolgoznak. A nyári szünet idejére viszont leadják az iskolai noteszgépeiket és csak szeptemberben veszik fel újra.

- Felnőttoktatással foglalkozó cég, ahol csak időszakosan vannak noteszgépet igénylő tanfolyamok. A januárban és áprilisban meghirdetett informatikai képzésekre  előveszik a tanulói gépeket, de az év többi részében a raktárban pihennek.

Ezekben az esetekben a holtidőben csak pénzkidobás a vírusirtó előfizetés. Sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb az időszakosan használt gépekre csak az aktív időszakban biztosítani a vírusvédelmet.

Nálunk több gyártó vírusvédelme is elérhető havidíjas előfizetéssel. Az előfizetés lényege, hogy bármikor egy naptári hónapra előfizethető a vírusvédelem bármennyi számítógépre. A hónap végén Ön szabadon dönthet, hogy folytatja vagy lemondja az előfizetést.

Előfizethető termékek:

Panda Adaptive Defense

Panda Adaptive Defense 360

Bitdefender Cloud Security (több kiegészítővel)

Ha érdekelnek a havidíjas vírusirtó előfizetések, kérlek hívj minket a +36 1 273 0393-as számon vagy írj nekünk az info@telnetwork.hu-ra. Kollégáink örömmel várják a jelentkezésed.