Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Hosszabbítanád a lejáró előfizetésed

Telnetwork Team
2020.10.17 12:55
Hosszabbítanád a lejáró előfizetésed

Hamarosan lejár a vírusirtó előfizetésed és hosszabbítani szeretnéd? Esetleg időközben változott a gépek száma és hozzá szeretnéd igazíttatni az előfizetésed? Persze mindezt a lehető legolcsóbban és a lehető legkisebb macerával? Ne is menj tovább! Mi örömmel segítünk.

Ha szeretnéd hosszabbítani a meglévő előfizetésed, a legjobb helyen jársz! Örömmel segítünk benne

Érdemes már néhány héttel a lejárat előtt elkezdeni a hosszabbítás szervezését, hogy ha esetleg drágának találnád az ajánltot, legyen idő megszervezni kiválasztani a védelmet és megszervezni az átállást. Node kanyarodjunk vissza a hosszabbításhoz. Miben lenne más, mintha a gyártó oldalán (e-mail-jében) kattintanál a "Megrendelem"-re:

- Segítünk felmérni a szükséges licensszámot. Ha bővülne vagy szűkülne az előfizetés, érdemes  átnézni, hogy biztosan a megfelelő mennyiség és licensztípus kerül megrendelésre.

- Utánanézünk a lehetséges kedvezméneknek. A hosszabbítás önmagában kedvezményes az új licensz árához képest, de miért is adnánk ki több pénzt, ha van olyan akció, amivel még olcsóbban lehet előfizetni. Ilyen például magánszemélyeknek a diák, tanár, nyugdíjas vagy EÜ dolgozói kedvezmény, cégeknek pedig az önkormányzati, nonprofit vagy oktatási kedvezmény.

- Igény esetén segítünk a telepítésben és konfigurálásban is. Ha nem tudod/nem akarod feltelepíteni a vírusirtó új verzióját, mi örömmel segítünk. És ha a levelezés, számlázóprogram, szülői felügyelet lenne gond, azt is beállítjuk.

- Probléma esetén van kihez fordulni. Az előfizetés során bármikor előfordulhat, hogy szakértői segítségre van szükséged. Egy új számlázóprogram nem tud kommunikálni a NAV-val, egy új játék nem tud feljelentkezni a felhőbe. Ilyenkor csak hívnod kell és kollégáink - csekély díjazás ellenében -örömmel segítenek beállítani a rendszert.

- Előfizetés közben is bővíthető. Ha előfizetés közben bővítenél, az általában hosszas egyeztetés után tud csak megvalósulni. Pláne ha a bővítésre is igénybe vennéd a lehetséges kedvezméneket. Velünk ez leegyszerűsödik. Csak írd meg, hogy mit szeretnél és mi elintézzük az egyeztetést a gyártóval.

Egyszóval jobb, ha nálunk hosszabbítasz. Csak hívj minket a +36 1 273 0393-as számon vagy írj nekünk az info@telnetwork.hu-ra. Kollégáink örömmel várják a jelentkezésed.