Vírusirtó-szoftverek.hu blog

Új vírusvédelmet keresel

Telnetwork Team
2020.10.17 12:54
Új vírusvédelmet keresel

Hallottál az internetes veszélyekről. Aggaszt a gondolat, hogy karnyújtásnyira vannak a vírusok, maware-ek, zsarolóprogramok és bármikor bekopogtathatnak hozzád? Valahogy biztonságban szeretnéd tudni a kedvenc képeidet, dokumentumaidat és szeretnél félelem nélkül élni az online világban? A legjobb helyen jársz! Mi segítünk kiválasztani, telepíteni és beállítani a lehető legjobb védelmet neked!

Bármilyen eszközökkel is rendelkezel, a megfelel vírusvédelem mára éppolyan kötelező elem, mint a kijelzővédő fólia vagy a gyártói garancia. Ha nem figyelsz rá oda, hiba esetén komoly költségekkel nézhetsz szembe. Nem akarlak megijeszteni, de a bugyuta reklámvírusok kora lejárt. Manapság a jelszólopó és adathalász programok mellett a zsarolóvírusok terjednek leginkább. És akár a kártyáddal vásárolnak afrikában lapostévét, akár a bekódolt adataidért kérnek 2 millió Forintnyi Bitcoint, nem lesz kellemes. Biztosan több kölséged lesz, mint egy vírusirtó éves előfizetése.

De ha itt vagy, akkor az elhatározás már megszületett és ez mindenképpen jó. Amegfelelő vírusvédelem kiválasztásában pedig örömmel segítünk neked. Persze nem csak annyiban, hogy melyik szoftver jó vagy melyik olcsóbb. Kiválasztjuk a megfelelőt, megkeressük az összes lehetséges kedvezményt legyen szó akár céges, akár otthoni előizetésről, valamint igény esetén segítünk a telepítésben és konfigurálásban is. Ezek után pedig már csak a endszeres adatmentésről kell gondoskodnod (hiszen az ördög sohasem alszik :-) )