Panda Adaptive Defense 1 éves előfizetés

Cikkszám: panda_adaptive_defense_1ev
Olcsó Antivirus! Avast, McAfee, ESET, Nod32, Kaspersky, Panda. Norton Antivírus Plus vírusirtó. 103
Panda Adaptive Defense 1 éves előfizetés
Cikkszám: panda_adaptive_defense_1ev
Bruttó ár: 37 783 Ft

Az Adaptive Defense védelmet jelent a vállalati hálózatára csatlakozó számítógépek, szerverek és laptopok számára, illetve védelmet biztosít azok ellen a blokkoló alkalmazások ellen, amelyek a jellemzőik vagy viselkedésük miatt nem minősülnek ártalmatlannak vagy biztonságosnak.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.

 

A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.

 

Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Honlapunkon maximum 100 licensz-t tudsz rendelni. Amennyiben nagyobb licesszámban vásárolnál, kérjük hívj mnket a +36 1 273 0393-on vagy írj az info@telnetwork.hu -ra, hogy speciális, kedvezményes árat adjunk.

Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
-
37 783 Ft/db
51+  db
-3 778 Ft/db
34 004 Ft/db
101+  db
-6 477 Ft/db
31 306 Ft/db