ESET Smart Security Premium 2 eszközre (hosszabbítás)

Cikkszám: eset_smart_security_premium_2pc_hosszabbitas
ESET Smart Security Premium 2 eszközre (hosszabbítás)
ESET Smart Security Premium 2 eszközre (hosszabbítás)
Cikkszám: eset_smart_security_premium_2pc_hosszabbitas
Bruttó ár: 22 275 Ft
Az ESET Smart Security Premium (új nevén ESET Home Security Premium) hatékony védelmet biztosít azon felhasználók számára, akik a teljeskörű megoldást keresnek online életük, adataik védelmére.
Proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. Gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen. Tűzfala és innovatív megoldásai biztosítják a hálózatvédelmet és a netbankos tranzakciók biztonságát is. Lopásvédelmével és webkamera védelmével pedig a mobil eszközök speciáls igényeit is kielégíti.
Az adattitkosítási szolgáltatással és a biztonságos jelszótárolásra szolgáló Password Manager-rel ez a szoftver valóban a vírusirtók "Premium"-ja!

Ezt az előfizetést akkor válaszd, ha a meglévő előfizetésed hamarosan lejár és kedvezményes áron meg szeretnéd hosszabbítani. Ha még nem rendelkezel ESET Home előfizetéssel, akkor az új termékek között böngéssz. A hosszabbításhoz meg kell adnod a régi előfizetés aktiváló kódját. Ha nincs meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.


A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.


Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Aktiválási kulcs

Kérjük add meg a lejáró (régi) előfizetéséhez tartozó egyedi aktiválási kulcsot, mely 5x4 db betűt/számot tartalmaz (pl. AB12-CD34-EF56-GH67-IJ89).

Eszközök száma
Előfizetés:
Telepítés: