ESET NOD32 Antivrus 3 eszközre (hosszabbítás)

Cikkszám: eset_nod32_antivirus_3pc_hosszabbitas
ESET NOD32 Antivrus 3 eszközre (hosszabbítás)
ESET NOD32 Antivrus 3 eszközre (hosszabbítás)
Cikkszám: eset_nod32_antivirus_3pc_hosszabbitas
Bruttó ár: 21 415 Ft

Az ESET NOD32 Antivirus az egyik legnépszerűbb vírusvédelmi szoftver. Mindennapi védelmet biztosít azon felhasználók számára, akik a tűzfalas védelmet más megbízható szoftverrel oldják meg.

Proaktív módon blokkolja a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét. Gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

Ezt az előfizetést akkor válaszd, ha a meglévő előfizetésed hamarosan lejár és kedvezményes áron meg szeretnéd hosszabbítani. Ha még nem rendelkezel ESET Home előfizetéssel, akkor az új termékek között böngéssz. A hosszabbításhoz meg kell adnod a régi előfizetés aktiváló kódját. Ha nincs meg, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.

A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.

 

Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.

Aktiválási kulcs

Kérjük add meg a lejáró (régi) előfizetéséhez tartozó egyedi aktiválási kulcsot, mely 5x4 db betűt/számot tartalmaz (pl. AB12-CD34-EF56-GH67-IJ89).

Eszközök száma
Előfizetés:
Telepítés: